Julgranskulor med namn är det nya svarta i jul

Julen är en högtid som är förknippad med tradition och kontinuitet. Men bara för att så är fallet behöver den ju inte vara tråkig och enformig! Till exempel kan du med fördel komplettera de lite äldre julgranskulorna med nya julgranskulor med namn för att förändra och förnya lite grann. Dessa kulor är på många sätt det nya svarta och någonting som kommer förgylla julen för många svenska hushåll i år!

3 tips som hjälper dig att välja rätt dekorationer till julgranen

I år kanske du vill begränsa juldekorationerna till att enbart innefatta en vackert dekorerad julgran i hallen eller i vardagsrummet? Eller så kanske du hellre vill slå på den stora trumman och dekorera även såväl trädgården som verandan och även andra delar av din bostad?! Oavsett i vilken utsträckning du väljer att dekorera inför julen är det viktigt att det inte känns tråkigt utan snarare väldigt roligt att göra detta!

För att göra det hela lite roligare och mer spännande kan du med fördel följa dessa tips:

  • Håll dig till ett tema. Att skapa ett tema som du förhåller dig till när du dekorera ditt hem inför julen är roligt. Temat gör det också enklare att välja dekorationer som faktiskt överensstämmer med det tema som du har valt.
  • Använd lite mer moderna dekorationer. Visst, julen är en högtid som fullkomligt osar tradition. Men ombyte förnöjer och det kan därför vara roligare att använda lite mer moderna dekorationer i år. Varför inte exempelvis byta ut de tråkiga, gamla julgranskulorna mot färggranna julgranskulor med namn?!
  • Lek med färger. Färgerna har en stor betydelse för ditt jultema. Du kan välja klassiska färger som till exempel grönt, rött och guld om du vill göra ett tryggt val. Men du kan även vara kreativ och leka lite grann med moderna färger som blått, lila, silver och vitt.

Julgranskulor med namn går att göra hur personliga som helst

Du kanske tänker att julgranskulor med namn är förtryckta med några av de vanligaste namnen i vårt land? Så är dock inte fallet – de går att göra precis hur personliga som helst! Du kan nämligen själv välja vilka namn som ska pryda dem. Därför behöver du inte känna dig begränsad eller exkluderad!