Begagnad iPhone 7

När du köper en begagnad iPhone så gör du både klimatet och din ekonomi en tjänst. Att alltid köpa nytt är varken hållbart för din plånbok eller för vår planet. En begagnad iPhone 7 ger dig en mycket populär och bra iPhone för dig som gillar att fota eller arbetar mycket från telefonen.

Du som älskar att ta bilder bör välja en begagnad iPhone av modell iPhone 7 eller iPhone Plus (med större skärm). En iPhone 7 eller iPhone 7 Plus har stor högupplöst retinaskärm och en mycket bra kamera som du kommer att ha stor glädje av. En begagnad iPhone 7 kommer med olika stor lagringskapacitet: 32 GB, 128 GB eller hela 256 GB. En begagnad iPhone 7 är gjorda för att tåla lite vattenstänk eller damm och du kan vara säker på att du får en mycket hållbar telefon. Det är en av Appels storsäljare och man förstår varför! Du som arbetar mycket på mobilen och använder ett stort antal appar samtidigt kommer att uppskatta att den har stort ram-minne. Den har även en snabbare processor är till exempel en begagnad iPhone 6s, något som betyder att den ”tänker snabbare”. Både en begagnad iPhone 6s eller en begagnad iPhone 7 eller 7 Plus kommer med olika stora skärmar. Hur stor skärm du vill ha är en fråga om smak. Gillar du en stor skärm köp en begagnad iPhone med stor skärm. Skillnaden det handlar om är en skärm på 4,7 tum eller en som mäter 5,5 tum.

Många säljer begagnade iPhones

Du som letar efter en begagnad iPhone kan md fördel göra en googling på nätet. Det finns självfallet privatpersoner som säljer begagnade iPhones, men det finns numera även företag som har som affärsidé att erbjuda en bra second hand marknad när det gäller smartphones som till exempel begagnade iPhones. Förutom iPhone 7 som vi nu talat om så finns det andra modeller som iPhone 6s, iPhone 8, iPhone XR, iPhone X, iPhone XS eller iPhone 11. Du som letar efter en begagnad iPhone kommer inte behöva leta länge, det finns definitivt något som passar just dig.